Vacatures

Thomas Cargo Solutions en VéDéCar worden gedragen door teams van ervaren en gedreven mensen. Elke dag werken we aan geweldige producten: van een herstelling aan een containersysteem, tot de opbouw van een koeloplegger of het instellen van een autolaadkraan. Onze mensen, van in de werkplaatsen tot op de burelen, hebben één ding gemeen: de passie voor techniek en de wil om onze klanten een gepaste oplossing te bieden.

 

VéDéCar is de grootste fabrikant in de Benelux van koel- en diepvriescarrosserieën voor vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens, onze producten zie je rijden in heel Europa. Samen met Thomas Cargo Solutions, gespecialiseerd in opbouw op bestel- en vrachtwagens, bieden we een ruim aanbod in vrachtwagenopbouw en onderhoud. Onze mensen, service en kwaliteit staan centraal in onze organisatie. We hebben een vestiging in Merchtem, Gent (Mariakerke) en Merksplas.

 

Op zoek naar een stageplaats? Of  wil je in een traject werkplekleren (duaal leren, IBO,…) stappen? Ook die mogelijkheid bieden we aan.

 

Zin om ons te vervoegen? Bekijk dan zeker onderstaande vacatures! Niets gevonden wat bij je past? Contacteer ons via dit formulier.

Spontane
sollicitatie

Stuur ons jouw CV met een korte motivatie indien je ervan overtuigd bent een meerwaarde te kunnen bieden voor ons bedrijf!

    CV Uploaden

    Motivatie uploaden

    Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en schrijf je in op onze nieuwsbrief.