TrackedMachines TowTrack stringo

Radiogestuurde takeluitrusting op rupsbanden

Takelen op elk type terrein, in elke omgeving

Thomas Cargo Solutions is exclusieve verdeler voor de BeNeLux voor TrackedMachines, een toonaangevend bedrijf in de industrie van rupsvoertuigen. TrackedMachines staat voor een continue zoektocht naar kwaliteit en innovatie en beheert elke fase van productontwerp tot de finale productie.

 

Met de TowTrack brengt TrackedMachines een uniek product in de automotive sector. Deze radiogestuurde takeluitrusting op rupsbanden verplaatst voertuigen met een gewicht tot 2,5 ton (of tot 3,5 ton met de XL-versie). Het combineert de praktische toepassing van een klassiek takelvoertuig met de grote voordelen van grip en stabiliteit die een rupsband eigen is.

 

Met de CarMover verplaats je snel en efficiënt voertuigen over een vlak wegdek, denk maar aan (ondergrondse) parkings of showrooms.

TowTrack

Takelen op rupsbanden

Voorzien van radiobesturing en aangedreven door een benzinemotor is de TowTrack de ideale oplossing om voertuigen te verplaatsen of op te pikken op plaatsen waar traditionele sleepmiddelen en zeker takelvrachtwagens niet geraken.

 

 

Lage ondergrondse garages, kelders, velden, wegen met modder, in de sneeuw, etc. De klassieke takelwagen geraakt er niet vanwege zijn grootte, of kan er niet manoeuvreren om het te takelen voertuig op te pikken.

 

Bovendien rijd je de TowTrack mét lading ook met gemak op een autotransporter of takelwagen.

 

 

Ga voor de originele TowTrack om voertuigen tot 2,5 ton te verplaatsen. Of kies de TowTrack XL om voertuigen tot 3,5 ton te verplaatsen.

 

De TowTrack Electric tenslotte biedt een alternatief op batterijen.

Waarom kiezen voor TowTrack?

 

  • TowTrack brengt het voertuig waar jij wilt
  • Rijd TowTrack mét zijn lading op een vrachtwagen
  • Parkeer een voertuig met de hulp van TowTrack
  • Bespaar op takelkosten: TowTrack heeft lagere operationele kosten dan traditionele takelwagens
  • TowTrack is zeer wendbaar en kan zelfs met lading in krappe ruimtes worden gemanoeuvreerd.

Meer weten over TowTrack?

Car Mover

Lifting wheels

Car Mover is een uniek hulpmiddel dat vastzittende voertuigen te verplaatst zonder ze te slepen, maar door ze op te tillen.

Door gebruik te maken van een chassis dat zich aanpast aan de grootte van het voertuig en door het optillen, is Car Mover geschikt voor voertuigen die vastzitten of voor degenen die niet veel opslagruimte hebben en een auto willen verplaatsen zonder deze te starten of in te stappen.

Dankzij de elektrische motor is de Car Mover perfect wanneer u in krappe ruimtes moet werken en vergemakkelijkt hij de werkzaamheden zonder enige inspanning van de bestuurder.

 

Hoe werkt Car Mover?

Het werkingsprincipe vereist dat de slede onder het voertuig schuift om de voor- of achterwielen van het voertuig te blokkeren, afhankelijk van de greep met het hydraulische vergrendelingsmechanisme om vervolgens de slede te verstellen zodat hij zich onder het volgende wielstel positioneert.
Wanneer de slede volledig onder het voertuig is gepositioneerd, wordt een commando geactiveerd waarmee u het voertuig 10 centimeter kunt optillen zodat de wielen de grond niet raken.

Met het voertuig kunt u moeiteloos vooruit en achteruit rijden en bochten nemen.

 

 

Waarom kiezen voor Car Mover?

 

  • hij lift alle lichte voertuigen tot 4 ton (versie 2R die 1 as lift) of tot 2,5 ton (versie 4R die beide assen lift) en dit steeds met een wielbasis tot en met 3 meter;
  • hij laat een voertuig dichter bij een ander parkeren (dichter dan een bestuurder zou kunnen);
  • hij kan kleine obstakels (deur- of poortdrempels) passeren;
  • hij stoot geen uitlaatgassen uit en u kan hem gebruiken in een carrosseriebedrijf of magazijn;
  • hij is heel eenvoudig te bedienen!

Meer weten over Car Mover?

TowTrack

TowTrack

TrackedMachines TowTrack stringo

TowTrack XL

TowTrack ThomasCargoSolutions

Car Mover

Car Mover ThomasCargoSolutions
Car Mover ThomasCargoSolutions
Car Mover ThomasCargoSolutions
Tags:
Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en schrijf je in op onze nieuwsbrief.